vrijdag 26 juni 2009

Frambozenijs


bevat per portie

  • 270 kcal
  • 2 g eiwit
  • 60 g koolhydraten

ingrediënten

  • 250 g (diepvries) frambozen
  • 50 g witte basterdsuiker
  • 25 ml crème de cassis
  • 4 eetlepels grapefruitsap
  • 2 toefjes verse mint

voorbereiden

Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de keukenmachine. Klop nog ca. 1 minuut door tot een luchtig sorbetijs ontstaat. Bewaar het ijs tot gebruik in de diepvries.

bereiden

Schep met een ijsbolletjestang op twee bordjes elk 3 bolletjes frambozen-sorbetijs. Garneer met een toefje mint.

benodigdheden:

keukenmachine + ijsbolletjestang


Bron: Iens receptenblog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten