600 gram broccoli, in roosjes, de stronken in plakjes 2 blikjes boterbonen 8 eetlepels olijfolie 4 eetlepels wijnazijn 2 theelepels mosterd 2 teentjes knoflook, geperst 2 theelepels suiker peper 2 kleine voorgebakken stokbroden 100 gram kruidenboter 1 bosje radijs, in plakjes 250 gram Stilton kaas
Verwarm de oven voor op 225 °C. Kook de broccoliplakjes ongeveer 3 minuten in weinig water met zout. Voeg de roosjes toe en kook ze in ongeveer 3 minuten beetgaar.
Spoel de groente onder koud stromend water af en laat ze afkoelen. Giet de boterbonen af. Klop een sausje van de olie, de azijn, de mosterd, de knoflook, de suiker, zout en peper.
Snijd de stokbroden in sneetjes en besmeer deze met de kruidenboter. Leg de sneden weer tegen elkaar en verpak het brood in aluminiumfolie. Bak het brood in de oven in ongeveer 10 minuten knapperig. Schep de broccoli, de radijs, de boterbonen en het sausje door elkaar. Verkruimel de Stilton erboven. Maal er peper boven.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten